T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ARTVİN / MERKEZ - Artvin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ve Artvin Ticaret odası ile sanayi sitesi esnafımız ile bir araya geldik. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde de yaşanan üretimin vazgeçilmezi olan ara işgücü ihtiyacının ancak meslek liseleri ile çözülebileceği gerçeğinden hareketle sanayi esnafımızın beklentileri ve talepleri ele alındı. Ayrıca okulumuzda varsa yeni açılması istenen alan, dal talepleri ile ilgili bir anket çalışması yapıldı. Son derece verimli geçen toplantıya Artvin Ticaret odası Meclis başkanı İrfan YILDIRIM, meclis üyesi Özkan ÖZTÜRK, Gene sekreter Yüksel ÇORUH Artvin TOBB MTAL Müdürü Şehmus BULUT Müdür yardımcısı Mesut GÖRÜCÜ ve alan şefi Mustafa KOÇ katıldı. Artvin Esnafımız dan meslek liselerine gerekli desteğin sağlanması ve ivedilikle yeni kalfa ve ustaların yetişmesi gerektiği buna çok ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

07-01-202407-01-2024

Yayın: 07.01.2024 - Güncelleme: 07.01.2024 11:15 - Görüntülenme: 117